Na kraji Krčáku bylo otevřeno další fitness hřiště

Nové sportoviště vzniklo na dříve nevyužitém plácku na okraji Krčského lesa mezi ulicemi Na Ovčíně, Petýrkova a U Kunratického lesa.

Obyvatelé Prahy 11 a městská část podpořili návrh č. 22 autora Marka Adlera, který v rámci druhého ročníku participativního rozpočtu navrhnul vybudovat fitness hřiště u Kunraticko-michelského lesa. Na místě nevzhledného a nepříliš využívaného plácku tak zniklo místo, kde se mohou protáhnout a zacvičit si starší děti i dospělí. 

V posledních letech se zdaleka nejedná o jediné nové sportoviště v této lokalitě. Například skoro přesně před rokem se obyvatelé sídliště Jižní Město II dočkali nového hřiště s prvky na hry i sport, které vzniklo u ulice Hrudičkova, taktéž v těsné blízkosti Krčského lesa –⁠ více informací o tomto hřišti najdete zde. Několik sportovišť pro veřejnost otevřela v posledních letech u Krčského lesa také společnost Passerinvest Group, která postupně kultivuje park Nové Roztyly navazující na serverní okraj Krčského lesa. Jedním z těchto sportovišť je i moderní fitness park pro všechny generace.

Na přesné umístění nového fitness parku mezi ulicemi Na Ovčíně, Petýrkova a U Kunratického lesa i všech dalších hřišť a sportovišť v lokalitě se můžete podívat v naší interaktivní mapě