Přijďte si během září zdarma zacvičit do Krčáku

Ještě do konce měsíce probíhají v parku Nové Roztyly pravidelné sportovní lekce zdarma.

Pokud hledáte perfektní důvod, proč vyrazit ven a rozhýbat tělo na čerstvém vzduchu, máme pro vás skvělou zprávu! Až do konce září probíhají v parku Nové Roztyly pravidelné sportovní lekce zdarma. Přijďte si užít krásný Krčský les a zkusit něco nového – vybere si opravdu každý! Lekce probíhají již od poloviny května a těší se velkému zájmu. 

 

Běžecké lekce

Lektoři: Soňa a Michal z Running2.cz
Kdy: každou středu 18.30–19.30
Kde: sraz vždy v 18.20 u vestibulu metra C Roztyly; mapa
Odkaz: událost na Facebooku

Přijďte si zaběhat s fajn partou pod vedením zkušených instruktorů. Lekce je určena pro začátečníky i pokročilé a jedná se většinou o trasu kolem 7-9 km, záleží podle počasí a také podle úrovně běžců. Víte, že běhání uvolňuje endorfiny, hormony štěstí, které mohou zlepšit náladu? Tak na viděnou ve středu.

 

 

Podvečerní jóga v parku

Lektorka: Natálie Löwová
Kdy: každé úterý 18.00–19.00
Kde: louka u hotelu Nosál a restaurace Za Větrem (GPS: 50.036857, 14.470196; mapa
Odkaz: událost na Facebooku

Přijďte si odpočinout od každodenního shonu a zacvičit si jógu pod vedením instruktorky s několikaletou praxí Natálie Löwovoé. Lekce jsou velmi populární, ale nemusíte se bát, louka je velká a místo si zde najde opravdu každý. S sebou nutná vlastní karimatka, voda a oblečení přiměřené počasí.

Zajímavost na závěr: Pravidelným cvičením jógy můžete snižovat hladinu kortizolu, což je hormon, který se uvolňuje v těle při stresu.

 

 

Workoutové lekce

Lektorka: Eva Némethová
Kdy: každou středu 18.00–19.00
Kde: workoutové hřiště v parku Nové Roztyly (GPS: 50.037114, 14.473579; mapa
Odkaz: událost na Facebooku

Věděli jste, že cvičení s vlastní vahou těla bylo populární už ve starověkém Řecku a Římě. Gladiátoři a vojáci často používali tyto techniky k udržení své síly a kondice? Přijďte si zacvičit s vlastní váhou těla na hrazdách a dalších cvičebních sestavách hřiště pod vedením trenérky Evy Némethové. Lekce je zaměřená na rozvoj fyzické síly i funkční zapojení celého těla a přijít může jak začátečník i pokročilý.  

 

 

Na lekce, které již několik let zajišťuje společnost Passerinvest Group, není nutná žádná registrace, stačí jednoduše dorazit a zapojit se. Nekonají se pouze v případě nepřízně počasí nebo státních svátků. Aktuální informace o akcích lze sledovat na facebookové stránce "Krčák žije" v sekci události. Umístění sportovišť je uvedeno v interaktivní mapě nebo pomocí GPS souřadnic u jednotlivých akcí v kalendáři.